De lotion uit deze lijn belooft maar liefst 25% meer haargroei in vier dagen- in vitro getest.

01:29 - 00:53
luistertijd 01:29 - leestijd 00:53

De lotion uit deze lijn belooft maar liefst 25% meer haargroei in vier dagen- in vitro getest. Wat daar in vivo van overblijft weten we helaas niet. Daar moeten we maar eens over gaan bellen. Er zijn vast consumententests gedaan. Keune is trots op de vinding en heeft er dan ook patent op aangevraagd. De lotion heeft een stimulerende en verkoelende werking op de hoofdhuid. Die verkoelende kracht zorgt voor een stimulatie van de bloedsomloop, wat weer zorgt voor een verbeterde aanvoer van voedingsstoffen uit het bloed naar de haarwortels. Het is een veelgebruikte methode om het haar wat extra kracht te geven. Maar of dat ook leidt tot haren die langer in de groeifase blijven? 

Onze make-upartist Dominique Samuel meldt ons nog het volgende: ‘De shampoo is heerlijk. Hij ruikt lekker maar vooral de verkoeling voelt lekker aan en daarbij vind ik dat mijn haar echt fijn aanvoelt. De lotion erna gebruik ik ook. Ik hoop van harte dat mijn haren hierdoor langer zullen blijven zitten…..;-)  Ik krijg de indruk van wel, en dit psychologische effect is al wat waard, dus.. go for it.’

De lotion kost 17,95 en de shampoo 12,45.

 

Lees ook:

Lees ook