shop PHB Ethical Beauty Mesmerise Vegan Mascara Topmake-upartist Lydia le Loux is super te spreken over deze vegan mascara. Hij separeert goed, geeft goed pigment af en weerstaat zelfs tranende ogen op de fiets! Bekijken TooFaced Glamour Revolution Vive La France op z’n best! Deze glamourbox met verschillende kleuren oogschaduw wil je op je kaptafel […]

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

TooFaced Glamour Revolution
Vive La France op z’n best! Deze glamourbox met verschillende kleuren oogschaduw wil je op je kaptafel zetten en nooit meer aanraken. Zucht…

 

Sephora Bag Jewel with mini tweezer
Leuk voor aan je tas is deze hanger met minipincet en bedeltjes van een lippenstift, ballerinaschoen en rood gestifte mond.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Sephora Crazy Eyes Palette
Wie kent de Crazy Horse in Parijs niet? De chique nachtclub met danseressen in het kaliber van Dita von Teese. Sephora liet zich voor hun kerstcollectie inspireren door dit stukje cult en zie hier het resultaat. Een prachtige oogschaduwbox compleet met danseressen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make Up For Ever Star Glitter
Met deze vrolijk gekleurde sterren kun je de meest waanzininnige feest make-up creëren. Plak er een paar aan de zijkant of net onder je ogen voor ene speels effect. Met ene pincet haal je ze er weer vanaf en kun je ze prima weer een tweede keer gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christian Dior Cristal Boreal
De Dior kerst make-up collectie 2009 is geïnspireerd op Aurora Borealis kristal. Een kristal dat Swarovski in 1950 voor het modehuis ontwierp. Speciaal de feestdagen ontwierp Dior een schitterende hanger met lipgloss inside.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Givenchy Le Prisme Perles
Een set van grijze, roze, witte en glanzend gouden parels in een prachtige geschenkverpakking van fluweel. Een nieuwe prisme voor de ogen gemaakt van een zeer hoge concentratie parelmoerdeeltjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer tips en inspiratie voor de feestdagen?  Typ dan in de zoekmachine het woord ‘ feestdagen’.

Lees ook