Clinique's Skin Supplies for Men Age Defense for Eyes (oops, lange naam.

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Clinique’s Skin Supplies for Men Age Defense for Eyes (oops, lange naam…) zit in een flip-flop tube zoals ze dat noemen en het crèmepje tracht niet alleen donkere kringen en verdikte wallen minder zichtbaar te maken, maar ook de fijne lijntjes door een flinke hydratatiekracht te verminderen. Anti-oxidanten helpen bij het onschadelijk maken van vrije radicalen – de sterkste veroorzakers van huidveroudering.  Er zit een spf 15 in. De tube kost 30 euro.

L’oréal Men Expert kiest de verkoelende variant in een tube met rollerbal en focust op kringen en wallen. Het product heet niet voor niets de Hydra Energetic Verkoelende Roller Ogen (nog zo’n lange naam). Geschikt voor nachtbrakers en natuurlijk iedereen die wel slaapt, maar overdag te hard werkt of bijvoorbaat al bang is voor de schaduw & de wal. De rollerbal kost 14,99. Proberen?

PS; vrouwen gebruiken weleens ijsklontje onder ogen (lichtstrijkend rond masseren) of een rondje joggen in de ochtend wil ook helpen!

Lees ook:

Biotherm update met creme en cleansers

Proved! dr. Brandt pore minimizer

Op zoek naar een lekker luchtje? Doe eens een persoonlijk geurconsult…

 

 

Lees ook