Gezicht Voor hem

L’Oreal en Clinique geven hem een wakkere oogopslag

Wakkere oogopslagClinique’s Skin Supplies for Men Age Defense for Eyes (oops, lange naam…) zit in een flip-flop tube zoals Clinique Men Defense for Eyesze dat noemen en het crèmepje tracht niet alleen donkere kringen en verdikte wallen minder zichtbaar te maken, maar ook de fijne lijntjes door een flinke hydratatiekracht te verminderen. Anti-oxidanten helpen bij het onschadelijk maken van vrije radicalen – de sterkste veroorzakers van huidveroudering.  Er zit een spf 15 in. De tube kost 30 euro.

MENEXPERT_EYE-ROLLER_IJSBLOKL’oréal Men Expert kiest de verkoelende variant in een tube met rollerbal en focust op kringen en wallen. Het product heet niet voor niets de Hydra Energetic Verkoelende Roller Ogen (nog zo’n lange naam). Geschikt voor nachtbrakers en natuurlijk iedereen die wel slaapt, maar overdag te hard werkt of bijvoorbaat al bang is voor de schaduw & de wal. De rollerbal kost 14,99. Proberen?

PS; vrouwen gebruiken weleens ijsklontje onder ogen (lichtstrijkend rond masseren) of een rondje joggen in de ochtend wil ook helpen!

Lees ook:

Biotherm update met creme en cleansers

Proved! dr. Brandt pore minimizer

Op zoek naar een lekker luchtje? Doe eens een persoonlijk geurconsult…

 

 

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

19 reacties

 • ik heb een hele tijd die van nivea gebruikt en was wel prettig.. nu die van l’oreal, wat een verschil! nivea hoeft van mij niet meer! p.s ik gebruik het tegen dikke wallen & kringen werkt perfect 9/10

 • Ik heb de indruk dat het product (loreal) meer op de wallen werkt dan op de kringen. Ik denk dat je die het beste kunt camoufleren. Jean Paul Gaultier (Pour Monsieur) heeft er goede! Ooit een proefje van gehad. Biotherm heeft er ook. Maar het is ook een kwestie van voldoende slaap en erfelijke aanleg. Als je van nature donkere kringen hebt krijg je die niet zomaar weg. (Ik gelukkig niet!) Ik kom geregeld in Belgie en Duitsland; het voordeel als je in Maastricht woont. Je komt dan met veel/meer merken in aanraking, vaak al maanden eerder dan in Nederland. Jammer dat wij vaak achter lopen op de rest van Europa? Gelukkig is er nu internet dan blijf je toch up to date. Groetjes, Leon

 • @aromax Je bent bij ons van harte welkom om eerst kennis te maken met de producten!
  Wij kunnen je dan ook goed en vrijbijvend adviseren.

 • @Martin – Dank je wel voor je reactie en de tip. Ik heb de website bekeken en het zit er aantrekkelijk uit. Ook de filmpjes helpen goed om indruk te krijgen over wat EGO cosmetics inhoudt. Zelf heb ik alleen indruk, dat als je (nog?) niet aan de makeup en foundations ben begonnen, dan customized cosmetics niet echt waarmee je moet beginnen (maar misschien juist wel). Geven jullie ook demonstraties? Is het mogelijk om de producten gewoon te voelen/proeven etc? Ik zie, dat ik de beurs in Gorinchem al heb gemist.

 • @Martin en Aromax en alle lezers, maandag komt er een mail en win actie met EGO cosmetics online, zodat lezers zelf in een workshop kennis kunnen maken met deze maatwerk make-up!

 • Om er net even “iets” aan je uitstraling te doen hebben wij (EGO cosmetics) goede ervaringen met mineralen foundation voor mannen. Zonder er vrouwelijk uit te zien en iedere dag te gebruiken.
  Ik kan je wel in contact brengen met een manlijke klant van ons om evt ervaringen uit te wisselen.

 • @Monique – ja, graag, ik wil echt zien hoe het Dominique lukt een foundation onder zijn baardhaarjes te stoppen zonder scheren 🙂 Maar even serieus – persoonlijk weet ik niet of ik als man makeup nodig heb (en wil) voor elke dag. Maar ik wil wel weten wat je als man kan doen voor je uitstraling en mocht je het nodig zijn om eens een “verpletterende” indruk te maken of wat representatiever eruit te zien, dan wil ik ook weten welke middelen er zijn en hoe ik ze kan gebruiken. Ik weet niet of er meer mannen zijn die het ook graag willen weten. Het idee over de film of/en artikel over man&makeup is wat mij betreft van harte welkom!

 • @Monique Dat heb ik al begrepen. Trouwens – ik zou meer willen weten over die soort producten voor mannen. Kreeg inspiratie toen ik Dominique met foundations zag spelen. Alleen mijn eigen ervaring was minder leuk. Ooit heb ik geprobeerd om iets van mannencosmetica op mijn gezicht te smeren, maar toen ging het allemaal op mijn baardhaartjes te zitten en in de porieen enz. Waar kan je meer over lezen/zien/ervaren?

 • Gisteren had Etos 50% korting op Garnier producten. Voor de grap heb ik hun roller gekocht. Wat heb ik ontdekt:
  1. Hoe langer je naar je ogen kijk, hoe beter je de donkere kringen merk en hoe erger ze lijken 🙂
  2. Bijzonder is, dat wat Paula Begoun op haar website beschrijft over de producten verschilt van wat je koopt in Nederland. Je komt niet alleen andere namen en lijnen in VS, maar ook verschillende samenstelling van dezelfde product, b.v. die Garnier roller.
  3. Het is moeilijk om te zeggen of het werkt (zie punt 1), maar wel lijkt het alsof de wallen minder zijn en wat lichter, maar wonderen doet zo’n roller zeker niet.
  4. Er zit ook mica pigment in, die de licht weerkatst en alleen daardoor kunnen de wallen minder opvallen.
  5. Roller is grappig, maar ik weet niet of ik het nog een keer koop.

 • Hi, ik heb zelf de loreal rollerball gekocht. Ik heb deze gekocht tegen vermoeide ogen en eventuele wallen ofschoon ik daar niet zo echt last van heb. Ik heb deze ook gekocht vanwege de werkstoffen. Ik heb het idee dat die meer doen op het gebied van anti-aging dan Nivea maar dat is misschien maar een idee. Het geeft je meteen een fris gevoel. Het trekt ook gauw in. Ik heb eerst de biotherm rollerball gebruikt maar ik kan niet echt zeggen dat die nu beter is, wel veel duurder! Maar dat vind ik niet zo’n punt, mits het goed werkt. Af en toe wissel ik duur en goedkoop af.

 • En zelfs voor een metrosexuele man moet het natuurlijk ook wel een beetje stoer bij de wasbak kunnen staan. Anders denkt je mogelijke verovering misschien wel dat je al een vriendinnetje hebt of toch niet echt van meisjes houdt 😉

 • Ik gebruik sinds kort de rollerbal van l’oreal voor mannen en heb wel het idee dat
  de wallen verminderen.
  Er is ook een rollerbal voor mannen van Nivea, maar daar heb ik nog geen ervaring mee.

 • Ik heb die Garnier rollerball voor vrouwen. Ik weet niet of het iets doet maar het geeft wel een lekker fris en verkoelend gevoel.

 • ha babs, mijn grote vermoeden is dat het niets uit maakt. met cremes wil het nog wel eens zo zijn dat ze minder vettig en meer matterend zijn voor mannen, maar zo’n vloeibare gel voor de ogen? wellicht voelt hij nog net iets frisser aan dan die voor vrouwen, maar da’s een kwestie van uitproberen. en ohja, wellicht is het geurtje eraan anders:-)

 • Volgens mij bestaat er van Garnier een dergelijk product met zo een rollerball ook voor vrouwen. Ik vraag mij af of deze hetzelfde werkt of dat de versie voor mannen krachtiger werkt.
  Want dan ga ik gewoon voor de mannen- versie!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen