shop Original Mineral Know Knott Conditioning Detangler spray voor je haar Tem je pluizige grijze haar met deze spray! Ontwarrend, niet vet, houdt beweging in je haar. Zuinig in gebruik;-) Bekijken Lippen zijn heel dun en fragiel en daarom is het belangrijk dat je ze goed beschermt.  De meeste lipsticks en glosses hebben tegenwoordig allemaal […]

01:27 - 00:52
luistertijd 01:27 - leestijd 00:52

Lippen zijn heel dun en fragiel en daarom is het belangrijk dat je ze goed beschermt.  De meeste lipsticks en glosses hebben tegenwoordig allemaal met een hydraterende en verzorgende eigenschap en dat is prettig, want wat goed is voor je huid is natuurlijk ook goed voor je lippen!  Daarom is lipgloss vol antioxidanten van Clinique een echte aanrader.  Met vitamine C en granaatappel dat de lippen tegen aanvallen van buitenaf beschermt.  Ook een belangrijk ingrediënten is Acai Bes. De kleine bes is een van de meest antioxidantrijke vruchten en zit ook in energiedrankjes.

De Vitamine C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour is niet plakkerig en maakt de lippen zacht en gehydrateerd. De dekking van de kleur is opbouwbaar. Verkrijgbaar vanaf januari voor € 16,45

Leuk! Clinique heeft aan iedere tint (6 x) een smoothie-recept gekoppeld. Hier onze twee favoriete ‘ sappig’  gekleurde sapjes!

Pink me up
1 granaatappel
150 gr rabarber
2 appels
2 lepes honing

Verwijder eerst de pitjes van de granaatappel, snij granaatappel, rabarber en appels in kleine stukken en die de ingrediënten in een blender. Koel serveren graag!

Goodness Grapecious
1 grapefruit
100 gr veenbessen
4 lepels gembersiroop
6 ijsblokjes

Schil de grapefruit. Snij deze in stukjes en mix het in de blender samen met de veenbessen, de ijsblokjes en de gembersiroop.

Lees ook:

lipstick voor de 40+ vrouw

It’s all about lips!

Lipgloss voor koffie junkies

Lees ook