shop NARS Light reflecting eye brightener Met deze brightening concealer ziet je oopopslag er in een keer frisser uit! Geen cakey effect, wel dekkend. Vooral verhelderend. Bekijken Bunny-ears bij Louis Vuitton,g ekleurde jaren ’80 strikken bij Marc by Marc Jacobs, pompoenen bij Diane von Furstenberg, boerenshawls bij Chanel. Je kunt het zo gek niet bedenken of […]

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

Bunny-ears bij Louis Vuitton,g ekleurde jaren ’80 strikken bij Marc by Marc Jacobs, pompoenen bij Diane von Furstenberg, boerenshawls bij Chanel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op je hoofd zetten. Kijk maar eens naar Lady Gaga….

 

 

 

 

 

 

Afleidingsmanoeuvre
Dode punten? Lastige krullen? Uitgroei? Leidt de aandacht van deze minpuntjes af met behulp van een opvallende haaraccessoire. Steek je haar op of bind ‘t vast in een staart, zet één van de onderstaande accessoires op je hoofd en
voila! Niemand die nog doorheeft dat jij vanmorgen paniekerig voor de spiegel stond. (klik op de foto voor een vergroting)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover it up!
Onverwachte regenbui? Vet haar maar geen tijd om te wassen? Soms heb je zwaarder geschut nodig dat bijna al je haren bedekt. Hoedjes, mutsen en shawls zijn hiervoor ideaal. Ga je voor urban chic? Probeer dan eens een zwarte hoed. Voor een warm wintergevoel zijn er gebreide beanies (mutsen) en voor een vleugje St. Tropez in de winter grijp je naar de shawl. (klik op de foto voor een vergroting)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bovenstaande haaraccessoires koop je bij: H&M, ASOS.com, Topshop.com en Accessorizes.

Hier vind je ook nog wat tips & trics van Victoria Beckham tegen de bad hair day.

Lees ook:

Waarom staan sommige vrouwen alle haarkleuren?

Pruiken en nepwimpers! Hoe meer haar, hoe beter!

Lees ook