Onze mini magazines kunnen volledig aan een bedrijf en een merk gewijd zijn en bevatten alle leuke tools die het voor consumenten en/of professionals aantrekkelijk maakt om zich nog meer te verdiepen in jouw merk of product.

00:58 - 00:35
luistertijd 00:58 - leestijd 00:35

Onze mini magazines kunnen volledig aan een bedrijf en een merk gewijd zijn en bevatten alle leuke tools die het voor consumenten en/of professionals aantrekkelijk maakt om zich nog meer te verdiepen in jouw merk of product. Je weet, op BeautyJournaal is ruimte voor het verhaal, om de achtergronden te belichten, om mensen in de schijnwerpers te zetten, maar ook techniek en acties. Zo interactief in woord, beeld en geluid BeautyJournaal is, zo veelzijdig zijn ook de mogelijkheden in de magazines.  We coveren alle segmenten in het brede umfeld van de beauty-industrie, zoals je ook van ons gewend bent in de rubrieken van BeautyJournaal.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, onze demo zien en horen wat de aantrekkelijke tarieven zijn? Mail ons direct op info@beautyjournaal.nl, o.v.v. mini magazine. Oprichtster van dit portal, Monique Lindeboom, zal je er alles over vertellen.

Lees ook