Make-up Ogen Teint

Marieke is fan van Essence make-up

EssenceVriendinnen duiken altijd mijn beautykast in om de in hun ogen veel te dure make-upjes uit te testen. Ik vind alles prima en laat ze lekker smeren.  Ik ben het inmiddels gewend en word niet meer gillend gek van een Chanel lipstick of Dior oogschaduw.

Vorige week werden de rollen echter omgedraaid bij ons in huis. Mijn vriendin en tevens huisgenoot heeft net als ik ook last van acne op en rondom de kin en ze had haar oneffenheden perfect gecamoufleerd. ‘ Wat heb je opgesmeerd?’, vroeg ik verbaasd. ‘ Ehm, foundationmousse van Essence’, bekende ze. Onmiddellijk dook ik haar make-up tas in. Ik moest die mousse ook eens uitproberen. Bij mij was het resultaat al net zo goed dus ik ging hem onmiddellijk halen. De zachte structuur was perfect om kleine, rode vlekjes mee te camoufleren.  Zo blut als ik was, kon er best €2,95 van af!

Eenmaal in de Kruidvat bleek ook dat mijn eyeliner op was dus voor €1,05 (!) kocht ik ook een longlasting eyeliner van het girlie merk. Thuis testte ik deze uit en was wederom aangenaam verrast. Een recht lijntje trekken ging nog nooit zo gemakkelijk en hij gaf lekker zwart af. Ook het longlasting effect bleek te werken. Wat wil je nog meer…

Kortom; duur hoeft niet altijd beter te zijn! Dat bewijst dit make-up merk maar weer. Niet veel later herinnerde ik me overigens ook nog dat ik vorig jaar tijdens de zomervakantie groot fan was aan de bronzingpowder van mijn zusje omdat deze een mooie subtiele gloed gaf. Wat bleek? Ook deze kwam van Essence. Mijn dure bronzingpowder van een bekend A-merk is de hele vakantie dicht gebleven.

 

Lees ook!

Etos laat ogen supervoordelig stralen met StarShine

De misleidende make-up van Agyness Deyn

Dominique antwoordt: tips voor een naturel make-up

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

4 reacties

 • Hoe wordt ik beautyjournaliste? Wat een feest om al die mooie spullen uit te proberen.
  Afijn, ik koop ook vaak Essence producten en ben er dik tevreden over.(zeker over de prijs/kwaliteit!)
  En inderdaad supergoedkoop. Ze hebben een pen waarmee je je nagels bleekt en werkt prima!
  Vind het altijd moeilijk om een goede foundation te vinden, zeker als je vergrote porien hebt, dan zie je ze nog beter en dan ligt het als het ware erbovenop.
  Zeker ook altijd moeilijk om de kleur te vinden, mijn huid is op mijn wangen rood, ik heb gelige huidskleur en dan ook nog sproeten, die met een foundation vaak erg vies eruit gaan zien. heb nu die van Sephora en die vind ik, na tig fondations uitgeprobeerd te hebben, het beste bij mij passen. Maar ik ga morgen zeker ook de mousse van Essence uitproberen!
  Ik ga ook (als het al in de winkel ligt) de nieuwe lijn van L’oreal uitproberen, een nieuwe gladmakende primer enz.
  Groetjes

  Babs

 • hoi hoi

  dit weet ik alang hoor,keigoed spul,mijn dochter heeft een uitkering dus voor haar is het al helemaal geweldig.heb je wel is de nagelstiften geprobeerd?en de oogschaduw,s.nog effe dan komen ze ook met dagcrem,s want dat zal dan ook wel goed zijn.nu zie je door de bomen het bos niet meer,te veel te slecht en te duur allemaal..greatzzzzzzz maria

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.