shop Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats. Bekijken Die dr. Fink toch, hij werd laatst ook al opgevoerd als […]

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Die dr. Fink toch, hij werd laatst ook al opgevoerd als kenner van de betekenis van de zwoele oogopslag (wil hij ook aub in Nederland een praatje komen houden?) en nu verkondigt hij dat een mooi huidje met een frisse kleur een van de meest belangrijke schoonheidskenmerken is. The glow, baby, it’s all about the glow!

Wij wisten dit al langer. Procter & Gamble, namens Olaz, heeft ons al eens met eigen ogen laten zien hoe enorm de impact van een (pigment) gevlekte teint is bij het inschatten van iemands leeftijd. Hoe meer vlekjes, hoe ouder je wordt ingeschat! Merken die teintverhelderende producten aanbieden, benadrukken dit niet voor niets. Het is ook waar, je ogen en het inschattingsvermogen van je brein, leiden een geheel eigen leven.

Het is toch ook een feit dat iemand die heel bruin is door de zon ouder lijkt dan iemand met een parelwitte huid. Een een gezonde gloed, ach daar kunnen we ons natuurlijk ook van alles bij voorstellen. Daarom vinden make-upartists het ook zo geweldig om te toveren met highlights rond de oogkas. Je knapt er geweldig van op!

Lees ook:

De kracht van Aveda’s Enbrigthement lijn

Pigmentvlekken laten je ouder lijken dan je bent

De huid van elke etnische groep veroudert anders

Lees ook