(Zie het verschil; donker en gebleekt) Dominique: ‘De absolute make-up trend voor het aankomende seizoen zijn gebleekte wenkbrauwen. Niet één tintje lichter, maar echt tegen het witte aan. We zagen dit al bij talloze catwalkshows in Parijs en Milaan (Armani, Alexander McQueen, Prada) en ook in grote campagnes schitteren wenkbrauwloze modellen. En wat dacht je van […]

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

wenkbrauw gebleekt(Zie het verschil; donker en gebleekt)

Dominique: ‘De absolute make-up trend voor het aankomende seizoen zijn gebleekte wenkbrauwen. Niet één tintje lichter, maar echt tegen het witte aan. We zagen dit al bij talloze catwalkshows in Parijs en Milaan (Armani, Alexander McQueen, Prada) en ook in grote campagnes schitteren wenkbrauwloze modellen. En wat dacht je van celebrities? Scarlett Johansonn en de Olson Twins zijn en masse aan het bleken geslagen.’

Wenkbrauw gebleekt

Op de catwalk tijdens de internationale fashion weken

wenkbrauw gebleekt

Marilyn Manson look bij Givenchy

Wat vindt Dominique zelf eigenlijk van deze trend? ‘Ik ben er dol op! Ik kleur wenkbrauwen zelf altijd 1 tot 2 tinten lichter als ik ze te hard vind in een gezicht. Deze nieuwe trend, waarbij wenkbrauwen helemaal gebleekt worden, doet het erg goed bij een mooie nude look en ook creëer je in een handomdraai een drama effect.’

wenkbrauw gebleekt

En hoe bleek je ze dan? ‘Ik zweer bij Jolen Creme Bleach (te koop bij de drogisterij). Dit is speciale bleek voor de wenkbrauwen. Ga niet aan de slag met haarverf! Dat is veel sterker en agressiever. Dat wil je echt niet in en rondom je ogen krijgen.’

Wenkbrauw gebleekt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wenkbrauw gebleekt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEES OOK!

Eerder spraken ook al met Siko van Berkel over deze opmerkelijke trend. Hij was backstage in Parijs en deed verslag van o.a. de vele wenkbrauwloze modellen.

Topvisagiste Lydia le Loux denkt dat gebleekte wenkbrauwen uitdrukking geven aan hoe de meerderheid van de mensen zich op dit moment voelt; lamgeslagen. 

 

Lees ook