Hoi Dominique, Misschien is dit een vraag die je al heel vaak hebt gehad, maar ik wou het toch heel graag weten! Ik gebruik nl. op dit moment een zwarte mascara: Masterpiece Max van Max Factor, en een donkerblauw oogpotlood onder mijn ogen. Ik heb blauwe ogen. Hoe kan ik me mooi maar wel naturel […]

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Naturel makeupHoi Dominique,

Misschien is dit een vraag die je al heel vaak hebt gehad, maar ik wou het toch heel graag weten! Ik gebruik nl. op dit moment een zwarte mascara: Masterpiece Max van Max Factor, en een donkerblauw oogpotlood onder mijn ogen. Ik heb blauwe ogen. Hoe kan ik me mooi maar wel naturel opmaken? Wat ik ook naar mijn werk kan dragen? En met welke producten kan ik dat doen? Ik wil absoluut geen foundation gebruiken, want dit werkt niet goed bij mijn vette huid.
dankjewel alvast!

Liefs, Anne

 

Hoi Anne, 

Dank voor je vraag.

Nu je me nadrukkelijk uitlegt dat je de Masterpiece mascara gebruikt, denk ik dat je wel dol bent op lekkere volle zwarte wimpers, want dat effect kan je krijgen met deze mascara.

Je hebt blauwe ogen en je gebruikt een donkerblauw oogpotlood. Het verbaast me een beetje hoor, hoewel ik het nog veel bij vrouwen zie. Als je prachtige blauwe ogen hebt en je wilt dat ze er nog meer uitspringen, kies dan voor een accentkleur. Bijvoorbeeld een bruin potlood.

Dominique Natural eyesJe kan dan bijvoorbeeld met een warmbruine kleur oogschaduw een extra accent leggen op je ogen. Bij MAC vind je echt alle kleurschakeringen in deze tint. Je kunt ze los kopen, maar ook in een pallet met meerdere kleuren bij elkaar. Eerst lekker je ogen ermee doen en dan pas je mascara opbrengen. Zo leg je een mooi accent op je ogen.

Je schrijft verder dat je geen foundation wilt gebruiken omdat je een Dominique Natural cheeksvette huid hebt.  Heb je al eens een poeder geprobeerd om de T-zone te matteren? Lancaster heeft bijvoorbeeld ook vele soorten bronzers. Deze kun je dan meteen ook als blush gebruiken.

Dominique Naturel glossMaak je look af met een lekker glosje op de lippen. De glosses van L’Oreal geven een ultieme glans en zijn heel betaalbaar. Zo houd je je look prachtig naturel en ook geschikt voor naar de zaak.

Ssuc6!

Dominique

Meer make-up tips van Dominique lees je hier.

 

Lees ook