Biotherm is dit najaar met een Aquapower Absolute Gel voor het gezicht gekomen.

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

Biotherm is dit najaar met een Aquapower Absolute Gel voor het gezicht gekomen. Een hydraterende gel die zeker niet plakt en ook geen glim geeft – by the way: ik ken ook heel wat vrouwen die dat absoluut niet willen, het is maar een hint!. Het product komt in een tube van 50 ml kost 19.95. Het frisse huidgevoel staat voorop.

 

Voor de broodnodige reiniging van de huid heeft Biotherm ook een anti-vermoeidheids cleansing gel in een leuke rode gelbus. Naast het normale schoonmaakwerk moet deze gel ook een  doffe uitstraling tegengaan met toevoegingen als ginseng en vitaminen en een lichtpeelende stof. Beetje gel in de hand, mengen met water en het wordt fijn schuim. 100 ml kost 24,57.

 

En wie echt de lijntjes vreest, kan zich wenden tot de Total reactivator anti-aging gel care, die de huid iets steviger laat aanvoelen en hydrateert- mede dankzij de toevoeging van L’oreals wondermolecule Pro-Xylane. Ook deze gel is anti-plak en anti-vet en heeft een frisse geur. 50 ml 60,10 (phew….da’s hoog gepositioneerd om even in marketingtermen te blijven!).

 

Bekijk ook:

We love…dr Brandt Pores no More Pore vacuum cleaner!

BeautyJournaal expertteam test mannengeuren

 

Lees ook