Door een speciaal plastic mondstukje een paar uur per dag te dragen zou de onderkaak opgehoogd worden en de spieren geactiveerd en uitgerekt worden waardoor het gehele gezicht er weer jaren jonger uit zou kunnen zien omdat het iets opgerekt zou worden.

01:28 - 00:53
luistertijd 01:28 - leestijd 00:53

Door een speciaal plastic mondstukje een paar uur per dag te dragen zou de onderkaak opgehoogd worden en de spieren geactiveerd en uitgerekt worden waardoor het gehele gezicht er weer jaren jonger uit zou kunnen zien omdat het iets opgerekt zou worden. Het klonk pikant maar ook bizar.

We hebben het nieuws aan de cosmetisch tandartsen Kleinsman en Kleinsman voorgelegd en dit is wat zij ons lieten weten:

‘Het is geldklopperij, want het is niet blijvend. Je krijgt een plaatje van 35 euro in je mond, wat door deze tandarts verkocht wordt voor 555$. Het enige wat er gebeurt is dat je gezicht langer en voller wordt op het moment dat je het draagt door de beetverhoging. Je ziet er echt belachelijk uit met zo’n stuk rubber in je mond . H et is veel beter een echte beetvehoging te maken door je tanden weer tot het niveau van vroeger terug te brengen/te verhogen. Maar dit is natuurlijk wel duurder. Deze rare ophoog-plaat met vulling verhoogt de beet en maakt je gezicht optisch weer langer, maar lach vooral niet! Dan zie je een brok plastic! 

De rimpels zullen inderdaad wel voor even weg zijn, maar zodra je het mondstuk niet meer draagt, ben je weer snel terug bij af. Wij vinden het een goede grap, die voor de tandarts ook veel geld oplevert.’

Lees ook