Vertellen over haar succesvolle huidbehandelingsconcept en de huidverzorgingsproducten (waar Monique overigens ook van smult, moet ze bekennen). Mardge was er samen met hoofdredacteur Angela Hoogeveen van het magazine Beauty+. Monique heeft ook i.s.m. Beauty+ het beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven geschreven. Verderop in het programma komt ook Mardge’s ambassadrice Micky Hoogendijk nog aan het woord […]

00:29 - 00:17
luistertijd 00:29 - leestijd 00:17

Mardge bij 4MEVertellen over haar succesvolle huidbehandelingsconcept en de huidverzorgingsproducten (waar Monique overigens ook van smult, moet ze bekennen). Mardge was er samen met hoofdredacteur Angela Hoogeveen van het magazine Beauty+. Monique heeft ook i.s.m. Beauty+ het beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven geschreven. Verderop in het programma komt ook Mardge’s ambassadrice Micky Hoogendijk nog aan het woord over het Pascaud concept en de commercial waarin Micky te zien is.

Bekijk de uitzending hier.

Lees ook