Het jaarlijkse Pink Ribbon Gala in Amsterdam, een happy hunting feest om jezelf te  branden, te netwerken en ohja…geld in te zamelen in de strijd tegen borstkanker. Wij schitterenden door afwezigheid, althans Monique, omdat zij eerlijk gezegd een beetje wars is van dit soort Amerikaanse toestanden. Maar onze Dominique was er en poseerde met Sylvie […]

00:53 - 00:32
luistertijd 00:53 - leestijd 00:32

Dominique en Sylvie van der VaartHet jaarlijkse Pink Ribbon Gala in Amsterdam, een happy hunting feest om jezelf te  branden, te netwerken en ohja…geld in te zamelen in de strijd tegen borstkanker. Wij schitterenden door afwezigheid, althans Monique, omdat zij eerlijk gezegd een beetje wars is van dit soort Amerikaanse toestanden.

Maar onze Dominique was er en poseerde met Sylvie van der Vaart. Een ervaringsdeskundige vrouw inmiddels, omdat ze zelf momenteel voor borstkanker wordt behandeld. Ze krijgt chemotherapie. Wat is ze toch frêle. Het valt me op deze foto pas voor het eerst echt op. Dominique lijkt wel een reus naast haar, terwijl hij dat zeker niet is. Nuja, we hoorden net al dat de foto iets uit verhouding is. Onze gemeende complimenten voor de prachtige pruik die Sylvie momenteel draagt. Ondanks de zware behandeling, straalt ze!

Lees ook