shop Color Wow Dreamcoat supernatural anti-pluis haarspray Dit is een van de mooiste anti-pluis haarsprays die Monique in lange tijd heeft gebruikt. Het maakt glad en geeft glans, zonder het haar te verzwaren. Dit effect houdt de hele dag aan. Bekijken De looptool is niet meer dan een steeltje met daaraan een plastic, niet rekbaar […]

01:13 - 00:44
luistertijd 01:13 - leestijd 00:44

De looptool is niet meer dan een steeltje met daaraan een plastic, niet rekbaar elastiek.  Je kunt hiermee op een simpele manier plukken haar door een haarelastiekje trekken zonder dat je hoeft te priegelen en prutsen.  Je maakt een staart, haalt het uiteinde van de staart door de looptool en vervolgens steek je de looptool achter het haarelastiek en trek je de staart door tot het haarelastiek naar binnen klapt. Zo kun je eindeloze variaties creëren met slechts één elastiekje, zoals je kunt zien in het filmpje van Redken.

Zelf heb ik het ook even geprobeerd en na een beetje gepriegel lukte het mij. De knot was niet zo luchtig en strak als in het filmpje, maar toch. Met een beetje meer moeite en geduld moet het haalbaar zijn. Al ben ik wel bang dat je voor alle ingewikkelde ‘ opstekers’  wel een prof moet zijn. Ik houd het gewoon bij de basisknot.

De looptool kost € 8,95 en is verkrijgbaar bij Redken Salons

 

Lees ook:

Haar en Make-up looks najaar 2009!

Zo maakt onze Siko krullen en wavels in je haar

Kan Botox haaruitval voorkomen?

Lees ook