Zakenpraat

Overzeese complimentjes

complimentjes zijn fijn voor je ego‘We kennen elkaar wel niet, maar ik bewonder wat je doet en hoe je dingen doet volgens eigen inzicht en je niet teveel laat inpalmen met grote verhalen van fabrikanten (zoals ik ook natuurlijk). Ik vind je website waardevol in dat respect omdat het iets heeft voor iedereen. Voor marketers, fabrikanten en de consument. Gegevens met een intellectueel en professionele maar ook een persoonlijke touch.

Ik heb dat nog niet eerder zo gezien ergens anders.

We kennen de blabla websites zoals bijvoorbeeld de cosmetic-cop met haar grote mond (en ze heeft vaak gelijk trouwens) maar ze mist de waarde, de eerlijkeid, de spontaniteit zelfs de spritualiteit die jij brengt. Als je haar site ziet en een paar andere zoals die van haar is de info droog, egocentrisch en teveel offensief; een typical ego kick.

Jij en je website brengt mensen en informatie bij elkaar; en je spreidt het woord weer uit in een positieve manier.

Daar heb ik veel bewondering voor.
Succes ermee

Paul Penders
CEO & Founder
Paul Penders Co.
Natural Intelligent Cosmetics
San Pablo, California 94806, USA
Langkawi Geopark Rainforest Island, Malaysia
www.paulpenders.com

Meer complimentjes lees je hier

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.