shop Coola Daydream Mineral Primer SPF30 Coola Daydream SPF 30 Mineral Primer geeft een frisse glow. Bevat geen parfum en conserveermiddelen. Watervast. Bekijken L’Oréal Paris en ontwerper Mattijs van Bergen (upcoming designer met grote internationale doorbreekpotentie. Dit jaar showt hij bijvoorbeeld tijdens de London Fashion Week!) hebben de krachten gebundeld voor een speciale fashion edition van Elnett […]

00:35 - 00:21
luistertijd 00:35 - leestijd 00:21

L’Oréal Paris en ontwerper Mattijs van Bergen (upcoming designer met grote internationale doorbreekpotentie. Dit jaar showt hij bijvoorbeeld tijdens de London Fashion Week!) hebben de krachten gebundeld voor een speciale fashion edition van Elnett hairspray, waarover later mee bekend wordt gemaakt. Het resultaat: een prachtig, sexy designerjurkje. Bieden kan vanaf vandaag en de opbrengst gaat volledig naar Dance4Life (het goede doel waaraan Doutzen meewerkt).

Bekijk hier de vorige show van Matthijs plus een kort interview! Hier lees je meer over het twintig jarige bestaan van ELLE.

Lees ook