shop Viridian Vegan vitamine D3 + K2 Viridian Vitamin D3 & K2 bevat de meest effectieve vorm van vitamine D in combinatie met vitamine K2 (MK-7) voor de instandhouding van sterke botten. Bekijken Het koffietafelboek van het Franse modehuis staat boordevol met illustraties en artikelen over mode, architectuur en kunst. Drie disciplines die je steeds […]

00:31 - 00:18
luistertijd 00:31 - leestijd 00:18

Het koffietafelboek van het Franse modehuis staat boordevol met illustraties en artikelen over mode, architectuur en kunst. Drie disciplines die je steeds vaker samen tegenkomt. In de korte filmtrailer gemaakt door het jonge talent Camille Scherrer, komt het boek tot leven en wil je het onmiddellijk doorbladeren. Voor meer info check de site van Louis Vuitton.

Bekijk ook eens de films die wij produceren voor Beautyjournaal.nl! O.a. over de rode loper, heerlijke spa-behandelingen en met bekende dermatologen.

Lees ook