shop Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door. Bekijken ‘ Een verleidelijk en modern parfum voor de uitgesproken, creatieve vrouw’, aldus John Richmond zelf. Het parfum bestaat uit een combinatie van fruitige noten als rode grapefruit en peer en […]

01:05 - 00:39
luistertijd 01:05 - leestijd 00:39

‘ Een verleidelijk en modern parfum voor de uitgesproken, creatieve vrouw’, aldus John Richmond zelf. Het parfum bestaat uit een combinatie van fruitige noten als rode grapefruit en peer en bloemige noten als gele narcis en witte zandlelie. Patchouli, sandelhout en amber zorgen voor een verleidelijke, warme touch. Bijzonder aan de robuuste fles is het slotje dat hangt aan de zilverkleurige dop. Deze kun je namelijk ook als bedel aan een armband hangen.

Wij waren vooral gecharmeerd van de campagnefoto. De Afrikaanse showgirl Leila Ben Khalife is het gezicht van John’s eerste parfum. Dat dit een gekleurde vrouw is, is best bijzonder want er worden nog  zelden gekleurde vrouwen gebruikt als campagnemodel. Op de catwalk zien we wel steeds meer diversiteit, maar de rest van de modewereld blijft nog een beetje achter. Hopelijk is dit weer een goede stap in de juiste richting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Kate Moss kronkelend van geilheid om roosje

Feromonen in parfum werken niet

Bekijk ook onze mooie parfumfilm met osmanthus

Lees ook