dr. Murad, Cellulite Solution.

00:47 - 00:28
luistertijd 00:47 - leestijd 00:28

dr. Murad, Cellulite Solution. Zijn Firm and Tone pack bevat een maanddosering bestaande uit 8 pillen per etmaal, verdeeld over vier soorten: antioxidanten, essentiele vetzuren, cell energizer waarvan L-carnitine een belangrijk ingredient is als stofwisselingsverhoger, en een bindweefselversteviger – waarvan glucosamine het belangrijkste ingredient is. Het is een uiterst verleidelijke box met 28 zakjes erin; alle pillen zijn dus al kleurig en keurig verdeeld over de etmalen. De verleiding is groot om het uit te gaan proberen, omdat toch stiekem de hoop blijft bestaan dat je ook na je 35ste nog iets aan je cellu kan doen. We gaan er zelf ook maar eens mee beginnen…dat wil wel wat zeggen he:-) Nieuwsgierig? Je kunt het hier direct online bestellen!

Lees ook