shop Dermalogica Invisible Physical Defense SPF30 Mooie, goed beschermende zonnecrème met mineraal filter + antioxidanten. Bekijken Dermalogica beschuldigt de winkelketen er nu van dat het producten  via een derde partij heeft ingekocht. Boots zou het merk al herhaaldelijk hebben gevraagd om de producten te mogen voeren. Dermalogica wil dat niet omdat het haar exclusieve verkoopkanaal via […]

00:42 - 00:25
luistertijd 00:42 - leestijd 00:25

Dermalogica beschuldigt de winkelketen er nu van dat het producten  via een derde partij heeft ingekocht. Boots zou het merk al herhaaldelijk hebben gevraagd om de producten te mogen voeren. Dermalogica wil dat niet omdat het haar exclusieve verkoopkanaal via de salons wil beschermen. Het inkopen via derden zou (in Engeland) niet verboden zijn overigens, maar wie zijn kanaal wil beschermen, is hier natuurlijk niet blij mee.

Dermalogica laat het er niet bij zitten en heeft inmiddels actie ondernomen.

Lees ook:

Wat veroorzaakt rimpels: vrije radicalen of te veel suiker?

Is er al een oplossing tegen couperose?

Wat kun je doen tegen grove poriën?

Lees ook