Vorig jaar schitterde Monique nog in een reclamespotje van Olaz met een eigen quote over de  3 Zone Daily Treatment Cream.

00:52 - 00:31
luistertijd 00:52 - leestijd 00:31

Vorig jaar schitterde Monique nog in een reclamespotje van Olaz met een eigen quote over de  3 Zone Daily Treatment Cream. Deze zomer is het de beurt aan Ludy Holst.  Deze filler-arts met een eigen kliniek genaamd Strak Injectables (what’s in a name!), adviseert consumenten de liftende oogcrème van Olaz te gebruiken. Is dat niet net zoiets als aan een superslank model vragen om een afslankproduct te promoten? 

Hmm, waarom zou je een filler-arts gebruiken om een oogcrème aan de man te brengen? Als iemand zijn werk er van maakt om mensen van hun rimpels af te helpen met behulp van cosmetische medisch ingrepen, dan betekent dat toch dat ze niet in gladmakende crèmes gelooft?  Of zie ik, Marieke, dat nou verkeerd? Monique vindt dit reuze grappig. Wat vinden jullie?

Lees ook