Naarmate je ouder wordt, verliest ook de huid steeds meer van haar veerkracht.

02:20 - 01:24
luistertijd 02:20 - leestijd 01:24

Naarmate je ouder wordt, verliest ook de huid steeds meer van haar veerkracht. De vezels die zorgen voor soepelheid verharden, met rimpels en volumeverlies als gevolg. De hannah Rimpel- en littekenreductie therapie zorgt ervoor dat de huid weer soepel en veerkrachtig wordt. In een serie gezichtsbehandelingen wordt het volgende bereikt:

De kuur

De aangeboden kuur wordt begonnen met een uitgebreid onderzoek, waarbij de huid ook met speciale apparatuur wordt doorgemeten op dichtheid en hydratatievermogen. Tijdens de kuur worden foto’s van de huid gemaakt om de vorderingen vast te leggen.

Om de doorlaatbaarheid en het aanzien van de huid te verbeteren worden peelings toegepast in de vorm van glycolzuur en/of dermabrasie. Speciale diepe bindweefselmassages brengen de soepelheid en het volume weer terug in de huid. Met deze grepen worden de celfuncties in het dieper gelegen bindweefsel weer geactiveerd. Dit werkt ook zeer effectief bij het verminderen van de hardheid rond littekenweefsel, waardoor littekens aanzienlijk kleiner zullen worden. De speciale hannah-methode is ook in wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Maastricht, onder leiding van prof. Neumann bewezen. Er kan voor littekens een verbetering tussen de 35% en 85% behaald worden. Afhankelijk van de locatie, de diepte en de dikte van het litteken.

Het gebruik van ultrasound geluidsgolven helpt bij het herstel van de huid. Speciale strijkmassages zullen worden toegepast om de afvoer van afvalstoffen helpen af te voeren. Voor thuisgebruik krijg je ondersteunende producten mee.

Meerdere behandelingen

Hannah huidbehandelingen staan voor absolute kwaliteit en daarom zal de gelukkige winnares niet 1 behandeling krijgen, maar zoveel als nodig is. Dat kunnen er dus zes of acht, wellicht wel tien tot 12 zijn. Afhankelijk van je huidconditie krijg je er een tot twee per week. Je wordt behandeld bij het Coaching Center in Voorthuizen.

Zo schrijf je in:

Mail ons een duidelijke foto van jouw gezichtshuid, omschrijf je probleem en stuur ons je complete adresgegevens inclusief telefoonnummer. Het team van hannah kiest de uiteindelijke winnaar uit en deze krijgt van ons een persoonlijk bericht. Stuur alles naar info@beautyjournaal.nl. Na een maand zullen wij je vragen naar je ervaringen en hiervan verslag doen op BeautyJournaal.nl

 

Lees ook