Noem het gerust een reis rond de wereld, want het spaprogramma dat hier wordt aangeboden omvat de mooiste windstreken:  Een mediterrane scrub op basis van zout, suiker of olie met citrusolie, zeezout en Lotus Een Egyptisch melkbad met fruitolien, goudvlokken en marine extracten Een Indiase massage met gecombineerde technieken als effleurages, kneedgrepen en Thaise stretches Een Chinese bodywrap met rijstzemelen, gedrenkt in een geurenpalet van iris, jasmijn, sandelhout en muskus.

00:50 - 00:29
luistertijd 00:50 - leestijd 00:29

Noem het gerust een reis rond de wereld, want het spaprogramma dat hier wordt aangeboden omvat de mooiste windstreken: 

En zo heerlijk om thuis mee na te genieten zijn de Indocéane Roomspray op basis van koriander, kardamom, wierook, patchouli en mos. Zoet, warm en toch kruidig. De bijpassende geurkaars maakt de beleving compleet.
En nu nog even uitvissen waar je deze heerlijke behandeling kunt ondergaan. Klik op deze foto voor de complete adressenlijst.

Lees ook