Dominique weet dat we gruwen van oplegd scheergedrag, daarom durfde hij deze foto aanvankelijk niet te sturen. Maar he, Dom en modeontwerper Claes Iversen samen op Gay Pride dag ‘aan de scheer’ is toch een scoopje waard. Dus laten wij de  journalistieke waarde prefaleren boven onze persoonlijke mening:-) By the way: Dom heeft blijkbaar zoveel […]

00:50 - 00:29
luistertijd 00:50 - leestijd 00:29

gordon-op-gay-pride-2009claes-scheert-dominiques-rugDominique weet dat we gruwen van oplegd scheergedrag, daarom durfde hij deze foto aanvankelijk niet te sturen. Maar he, Dom en modeontwerper Claes Iversen samen op Gay Pride dag ‘aan de scheer’ is toch een scoopje waard. Dus laten wij de  journalistieke waarde prefaleren boven onze persoonlijke mening:-) By the way: Dom heeft blijkbaar zoveel haar, dat hem dringend verzocht werd om toch vooral een laserbehandeling te nemen.

partying-op-roze-zaterdagEn dan was er op Roze Zaterdag ook nog een Rainbow Party, met de als Gouden Pot voorgestelde Lutske in het midden, aldus Dominique. En waar staat onze Dom?

Lees ook:

Onze kapper Siko hing rond met golden girl Doutzen

Onze visagiste Lydia raakte vervuld van haar Orange Babies look

Onze parfumexpert Tanja ontmoette Francis Kurkdjian

Lees ook