Vocht, vet en prikkels die de huidbarriere van de huid versterken.

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

Vocht, vet en prikkels die de huidbarriere van de huid versterken. De Regeneratie serie bestaat uit een crème als dagverzorging en een serum voor dag en nacht. Vooral als de huid al droger wordt, biedt de crème verzachting. Ok de teint frist ervan op. Met name het vetvrije serum versterkt de huidfuncties en neemt ook roodheid als gevolg van toenemende gevoeligheid weg. Het serum heeft een krachtig hydraterende functie.

De producten zijn bijna 100% biologisch en dragen het BDIH keurmerk. De creme kost 42,50, het serum 44,95.

Voor deze vrouw is er ook een Intensieve conditioner no 4. Het wordt gebruikt als een 28-daagse kuur en geeft de huid een prikkel om het zelfherstellend vermogen weer te activeren. De huid wordt gladder en blijft beter gehydrateerd. Hoe minder droog hij is, hoe minder de fijne lijntjes zichtbaar zullen zijn. Zo’n fles kost 53,95.

Lees ook:

Monique’s favo producten bij warm weer

Onenigheid tussen splintergroepen van eco-merken

Nano deeltjes in zonnebrandcreme, zinvol of niet?

Luteine uit spinazie is top voor je huid

Lees ook