Parfum Vrouwen

Dominique Ropion maakt WANTED parfum voor Helena Rubinstein

wanted-hr

Wanted, vernoemd naar de gelijknamige make-uplijn, is een subtiele bloemige geur met een aardse ondertoon, zo laat Ropion in het filmpje weten. Iris, Ylang ylang en magnolia zijn dragende noten maar wel ingebed in een zweem van warm hout. We doen momenteel nog navraag wanneer het parfum op de Nederlandse markt verschijnt. Demi Moore is het gezicht bij de campagne.

Combinaties van bloemen en aardse warmte zijn momenteel geliefd in vrouwenparfums, zo getuigt ook onze parfumfilm over de bijzondere osmanthusbloem.

Bekijk hier de preview over Wanted van Helena Rubinstein:

Lees ook:

Onze geurexpert Tanja ontmoette in juli (2009) de parfumeur Francis Kurkdjian

Lekkere frisse colognes vanAcqua Colonia voor benauwde dagen

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen