Lippen Make-up Ogen Teint Wenkbrauwen

Lydia’s prachtige make-up werk tijdens de FashionWeek!

lydia-fashionweek-ss09Lydia heeft als chef make-up in vijf dagen tijd 17 make-uplooks neergezet en ze vertelt ons dat ze dat nooit voor elkaar zou hebben gekregen als ze niet die geweldige assistentie van haar collega-visagisten van The House of Orange had gehad. ‘Professionele make-up artists, dat maakt echt een groot verschil.’ Ook was ze blij dat er meer professionele modellen dan vorig jaar aanwezig waren om de shows te lopen.

 

 

 

 

 

 

lydia-fashionweek-ss09-a

 

 Badgley Mischka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lydia-fashionweek-2209-b

 Valizz Ilja Visser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lydia-fashionweek-ss09-c

 Ilja/Ilja Visser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lydia-fashionweek-ss09-d

 

 Lichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lichting (hieronder)lydia-fashionweek-ss09-e

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen