Lydia heeft als chef make-up in vijf dagen tijd 17 make-uplooks neergezet en ze vertelt ons dat ze dat nooit voor elkaar zou hebben gekregen als ze niet die geweldige assistentie van haar collega-visagisten van The House of Orange had gehad.

00:32 - 00:19
luistertijd 00:32 - leestijd 00:19

Lydia heeft als chef make-up in vijf dagen tijd 17 make-uplooks neergezet en ze vertelt ons dat ze dat nooit voor elkaar zou hebben gekregen als ze niet die geweldige assistentie van haar collega-visagisten van The House of Orange had gehad. ‘Professionele make-up artists, dat maakt echt een groot verschil.’ Ook was ze blij dat er meer professionele modellen dan vorig jaar aanwezig waren om de shows te lopen.

 

 

 

 

 

 

 

 Badgley Mischka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Valizz Ilja Visser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ilja/Ilja Visser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lichting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Lichting (hieronder)

Lees ook