[media id=35 width= 290 height= 190] Memo - Inlé Een kleurrijke cocktail van bergamot, mint, osmanthus, jasmijn, kruiden, musk, iris en houtnoten.

01:37 - 00:58
luistertijd 01:37 - leestijd 00:58

[media id=35 width= 290 height= 190]

Memo – Inlé
Een kleurrijke cocktail van bergamot, mint, osmanthus, jasmijn, kruiden, musk, iris en houtnoten. Geïnspireerd op het Inlemeer in Burma waar wekelijks een drijvende markt op te vinden is met tal van kruiden- en bloemenkramen.

 

 

Hermès – N? 5 Osmanthe Yunnan
Deze geur werd geboren uit een grote affiniteit met China. Tijdens een wandeling door de Verboden Stad in Peking, volgde parfumeur Jean Claude Ellena een exquise, zijdezachte en tedere geur tot aan het paviljoen van de Sereniteit, waar grote osmanthussen groeien.  Met Yunnan thee, fresia’s, sinaasappel, abrikoosnoot en natuurlijk osmanthus heeft hij dit parfum gemaakt.

 

 

 

 

 

Lorenzo Villoresi Firenze – Alamut
Een warme, sensuele geur met Oriëntaalse invloeden. Alsof je zo uit het sprookje duizend en één komt gelopen. Met Roos, Jasmijn, oranjebloesem, amber, patchouli, leernoten en osmanthus.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gucci – Flora by Gucci
Dit parfum is geïnspireerd op het typische Flora-motief van modehuis Gucci. Flora is een jeugdig en licht bloemenparfum met roos en osmanthus, citrus, pioenroos en sandelhout.

 

 

 

 

 

The Different Company – Osmanthus
Het nostalgische parfum van TDC staat volledig in het teken van Osmanthus. De fluweelachtige bloem wordt gecombineerd met bergamot, sinaasappel, mandarijn, roos, musk, castoreum, groen van bladeren, musk en hooi-extracten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ineke – Evening Edged in Gold
Een warme houtachtige geur voor sensuele avonden (…). Met noten als pruim, leer, hout, saffron en  osmanthus.

Bekijk ook onze andere parfumfilms op BeautyJournaal TV:

De nieuwste mannenparfums voorjaar 2009

De nieuwe lentegeuren voor vrouwen voorjaar 2009

Lees ook