shop Narciso Rodriguez Musc Noir for her parfum Vindt jij het ook zo lekker om een geur ‘ heel dicht op je huid te dragen’. Zacht, poederachtig, licht zoet, aards? Musc Noir is een prachtig vederlichte musk parfum met een snufje leer en lichtzoetig heliotroop. Bekijken Claudia Schiffer is het gezicht van De Maan, Eva […]

00:54 - 00:32
luistertijd 00:54 - leestijd 00:32

Claudia Schiffer is het gezicht van De Maan, Eva Herzigova die van Het Rad van Fortuin en Naomi Campbell poseerde voor De Keizerin. Ook een aantal mannelijke modellen gingen uit de kleren om deze bijzondere lijn te promoten.

Het idee om de magische tarotkaarten als inspiratie te gebruiken kwam van Stefano Gabbana. De ontwerper is geïnteresseerd geraakt in magie in zijn tienerjaren. Een zigeunerin vertelde hem  toen al dat hij heel erg beroemd zou worden. Ja, toeval bestaat!

De geuren Le Bateleur 1, L’Imperatrice 3, L’Amoureaux 6, La Roue de la Fortune 10 en La Lune 18 zijn vanaf september wereldwijd verkrijgbaar. Wil je een primeur? Dan moet je dus naar Londen. Zelfs wij als pers zijnde hebben nog niet kunnen sniffen.

Lees ook:

Zo lekker verfrissend nu, Acqua Colonia Colognes

Bekijk ook:

Beautyjournaal TV test de nieuwste mannenparfums

Lees ook