Gezondheid In de spa Lichaam Marketingtrends Zakenpraat

Aging Well nieuw vakcongres over anti-aging en wellness

aging-well-2009(integraal persbericht)

Voor iedereen die zich toekomstgericht oriënteert op de beauty- en wellnessmarkt wordt op 8 december a.s. het vakcongres Aging Well 2009 georganiseerd. Dit nieuwe inspiratie-evenement vindt plaats in de hightech Polarroom van de Jaarbeurs Utrecht. Organisator Evensis Media (bekend van New Beauty / New Wellness in de RAI) verwacht circa 300 vakbezoekers te verwelkomen.

Wat is Aging Well?

Aging Well is een inspirerend vakcongres met toonaangevende sprekers en unieke netwerkkansen. Ontdek de kracht van beauty en wellness als totaalconcept en leer hoe u dit direct kunt toepassen binnen uw eigen organisatie. Verneem de laatste trends en krijg antwoorden op drie belangrijke vragen:
1. Hoe speel ik in op de veranderende mentaliteit van de consument en de vergrijzing?
2. Welke kansen biedt het wegvallen van de muren tussen ‘wellness – care – cure’?
3. Waar gaat het heen in de toekomst?

Programma
Topsprekers uit verschillende disciplines werken mee aan de invulling van een inspirerend programma, waaronder de bekende trendwatcher Carl Rohde en beautyjournaliste annex dagvoorzitter Monique Lindeboom. Hierdoor biedt Aging Well een unieke blik in de toekomst, waarin beauty en wellness elkaar optimaal versterken als onderdeel van een totaalconcept. Immers: de vitale balans tussen body en mind onstaat door een combinatie van goede voeding, beweging, goede huid- en lichaamsverzorging en ontspanning.

Voor wie?
Aging Well richt zich op eigenaren, directeuren, bestuurders, managers, beleidsmedewerkers en andere beslissers uit de volgende organisaties: sauna- en spacentra, fitnesscentra, hotels, schoonheidssalons, vakantieparken, golfclubs, huidinstituten, ziekenhuizen, (semi-)overheidsinstellingen, banken en verzekeraars, privéklinieken en ZBC’s, bewegingsstudio’s, diëtistenpraktijken en zwembaden. Iedereen die toekomstgericht kijkt naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van antiaging en wellness is welkom op dinsdag 8 december a.s. in Jaarbeurs Utrecht!

Kaarten zijn vanaf vandaag via de website www.agingwell.nl te bestellen en kosten € 245,- (na 15 sept: € 345,-). Deze kosten zijn volledig aftrekbaar als beroepskosten. Studenten kunnen op vertoon van hun collegekaart het evenement bezoeken voor slechts € 95,-.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen