Parfum Zakenpraat

De pop-art strip van DKNY Delicious

dkny-beginZo doopt Donna Karan haar beroemde appeltjes parfum in een pop-art sausje. Nu ontdekken we dat er ook pop-art strip bij hoort.  Oké, het verhaal slaat nergens op, maar de illustraties zijn wel hartstikke leuk! Een frisse, nieuwe manier van reclame maken.

dkny-strip-compleet

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen