shop Narciso Rodriguez Musc Noir for her parfum Vindt jij het ook zo lekker om een geur ‘ heel dicht op je huid te dragen’. Zacht, poederachtig, licht zoet, aards? Musc Noir is een prachtig vederlichte musk parfum met een snufje leer en lichtzoetig heliotroop. Bekijken Het was Monique’s geliefde kuuroord. Een weekendje Scheveningen met […]

00:36 - 00:21
luistertijd 00:36 - leestijd 00:21

Het was Monique’s geliefde kuuroord. Een weekendje Scheveningen met slapen in het Kurhaus, eten in Kadinsky en badderen bij Vitalizee was een traktatie. Onlangs hebben we voor BeautyJournaal er nog gefilmd: de facial met Ella Bache is er opgenomen. Maar goed, de tent is gesloten, er gaan geruchten dat het Kurhaus het over zou willen nemen. Yes Please!

Je lees er hier meer over.

 

Lees ook:

Dirk Jan Meijer over de belangrijkste spa trends de komende tijd

Nivea werkt aan merkbewustzijn met spa’s

Waan je in de hammam met Morjana

Lees ook