In de spa Lichaam Zakenpraat

Vitalizee is failliet

Het was Monique’s geliefde kuuroord. Een weekendje Scheveningen met slapen in het Kurhaus, eten in Kadinsky en badderen bij Vitalizee was een traktatie. Onlangs hebben we voor BeautyJournaal er nog gefilmd: de facial met Ella Bache is er opgenomen. Maar goed, de tent is gesloten, er gaan geruchten dat het Kurhaus het over zou willen nemen. Yes Please!

Je lees er hier meer over.

 

Lees ook:

Dirk Jan Meijer over de belangrijkste spa trends de komende tijd

Nivea werkt aan merkbewustzijn met spa’s

Waan je in de hammam met Morjana

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

3 reacties

  • en ik heb nog twee cadeaubonnen “Beauty for fun” kan ik deze nog ergens anders inleveren?

  • he luna, wat vroeg je nu laatst over diclofenac, ik begreep die link over dit middel naar het blog over antihuidkankercreme helemaal niet…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.