Gezondheid Lichaam en zon Zon

Feiten en fabels over zon en gedrag

zonnetjeKlik op deze foto om de tekst volledig te kunnen lezen! Let wel: het advies om bijna weinig zonlicht op de zonnebank te gaan, onderstrepen wij volledig NIET! De zonnebank is werkelijk de pest voor je huid, om het maar even plat te zeggen, maar wel zo duidelijk.

 

feiten-en-fabels-zon-van-vib

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

4 reacties

  • oh nee hoor, ga maar een dagje naar het strand en kijk maar eens wat daar ligt. de informatie beklijft echt nauwelijks. de drang om bruin te worden is vele malen groter dan, en hoewel het nooit wetenschappelijk onderzocht is geloof ik, kan het gevoel dat de zon teweeg brengt fysiologisch, verslavend zijn.

  • O ja, doen mensen dat nog steeds, insmeren met olie? Dat is volgens mij so eighties…Je zou toch denken dat mensen nu wel beter weten. In de tachtiger jaren was er weinig voorlichting over zonneschade en huidkanker volgens mij. Toen bakte iedereen nog lekker bruin.

  • oh joh…zag er vanmiddag ook nog eentje op het strand van Bakkum hoor. Vies bruin gewoon, peukie in d’r mond en lekker smeren met olie:-)

  • Oei, met schaamte denk ik terug aan de tijd dat ik uren op het strand lag, ingesmeerd met kokosolie of met Tropical Brown zonneolie met zowaar zonnefactor 2…..

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.