Parfum Psychologie Zakenpraat

Agyness Deyn stopt met modellenwerk

agyness-deynHet gebeurt niet vaak dat topmodellen als Agyness op het hoogtepunt van hun carrière besluiten te stoppen. Aggy o.a. bekend van haar campagnes voor Ma Dama en Burberry the Beat sierde bijna iedere catwalk en werd door alle bladen gebombardeerd tot stijlicoon.

Nu is het klagen over verveling en eenzaamheid in dit vak niet nieuw. Ooit interviewde ik voor CODE Magazine een Nederlands model over haar modellencarrière. Op haar hoogtepunt, ze had net een campagne voor Miu Miu achter de rug, besloot ze haar koffers te pakken en terug te keren naar Nederland. ‘Ik was doodongelukkig in het buitenland en wilde het liefst terug naar Nederland. Het is een egoïstische wereld en je loopt elke dag in je eentje door een grote onpersoonlijk  stad te slenteren met je boek onder je arm. Het leven in een modellenappartement was ook  niets voor mij. Al die troep en drukte en de mentaliteit van die meiden.’  Tja, geef die meiden eens ongelijk!

Agyness zou als reden ook nog hebben genoemd dat ze terug wil naar de UK voor een nieuwe vlam: Miles Kane, rocker van Last Shadow Puppets. Andere bronnen zeggen weer dat ze dolgraag een carrière als actrice van de grond wil krijgen.  Hoe dan ook; we zullen deze vrolijke verschijning vast nog wel eens tegenkomen!

Lees en bekijk ook:

Zie Agyness bij de Glammy Awards

Model Yfke Sturm komt met cosmeticalijn

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

1 reactie

  • Oh jammer leuk en apart model. Maar kan me wel voorstellen dat ze ermee stopt..zou ook niets voor mij zijn,!!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.