shop NARS Light reflecting eye brightener Met deze brightening concealer ziet je oopopslag er in een keer frisser uit! Geen cakey effect, wel dekkend. Vooral verhelderend. Bekijken                     Dat deel van de hersens dat erbij betrokken heeft, heeft alle vermogen nodig om op dat moment indruk […]

00:55 - 00:33
luistertijd 00:55 - leestijd 00:33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat deel van de hersens dat erbij betrokken heeft, heeft alle vermogen nodig om op dat moment indruk te maken op de mooie vrouw. Hierdoor wordt het verstand even naar de achtergrond gedrukt. Bij vrouwen gebeurt dit niet, waarom is niet bekend. Onderzoekers speculeren dat ze, of altijd bezig zijn indruk te maken (…?) of juist helemaal geen indruk willen maken.

Grappig dat de universiteit hiermee komt en het blijkbaar als iets nieuws beschouwt. Dat is het helemaal niet namelijk, ook in Amerika zijn dit soort onderzoeken gedaan.

Lees, luister en bekijk ook:

Monique over man en cosmetica bij BNR Nieuwsradio: cosmetica-man

De nieuwe manneparfums, zijn ze lekker? Bekijk onze film!

Scheer je kruis, dan lijkt je piemel langer, zegt Gillette

..maar na dit filmpje scheer je echt je kruis niet meer!

Word je als man onvruchtbaar door cosmeticagebruik?

Lees ook