shop MÁDARA Plant Stem Cell Antioxidant Sunscreen SPF30 Mádara maakt gebruik van zinkoxide als mineraal filter en vult dit aan met een krachtig antioxidant: plantstamcellen uit de Noordelijke Drakenkop. Verder zit er hyaluronzuur in, frambozenzaadolie en vitamine C en E. Monique loves it, lees haar review. Bekijken Mijn ultieme topper is Biosilk Silk Therapy. Deze […]

02:21 - 01:24
luistertijd 02:21 - leestijd 01:24

Mijn ultieme topper is Biosilk Silk Therapy. Deze dunne zijdezachte emulsie doet wonderen voor beschadigd haar. Ik gebruik hem zowel voor verzorging als styling. Het maakt je haar direct zachter en glanzender, maar gaat ook als beste pluishaar tegen zonder dat je haar vet of nat wordt. Je hebt er maar een ietsepietsie van nodig, dus de fles gaat lekker lang mee. Op een doordeweekse dag heb ik niet nodig dan een beetje Biosilk en eventueel wat haarlak en klaar is Kees!

De beste lijn voor krullend haar  is wat mij betreft Redken Fresh Curls met de Curl Boost & Curl Refiner De spray aanbrengen op nat haar en droogföhnen met een diffuser. Daarna de crème aanbrengen. Deze producten beschermen het haar tegen de hitte van de föhn, kalmeren pluishaar en zorgen ervoor dat je krullen goed in model blijven. Ook lekker om te gebruiken na een dagje strand. Met een beetje spray of crème kneed je je krullen er gemakkelijk weer in.

Girlie en lekker: Tigi Bed Head Dumb Blond Smoothing Stuff  De verpakking en naam trokken mij over de streep, maar het product zelf is ook lekker. Deze roze/parelmoerkleurige crème met een zijde finish maakt je haar echt zachter en super glanzend. Vooral een lekkere crème voor droog, geblondeerd haar. Niet te gebruiken als stylingproduct, maar echt als finisher.

Is je haarkleur dof of slaan je asblonde lokken wat gelig uit? Dan adviseer ik iedereen om een Sebastian Colourshines behandeling te ondergaan bij de kapper ( o.a. bij Salon B in Amsterdam). Het frist je haarkleur op en verzorgt intens. Het glanzende resultaat blijft zeker zes weken zicht- en voelbaar.

Tot slot; heb je slag in je haar en wil je wat meer krul creëren? Ik spray vaak met een plantenspuit of Evian Facial Spray wat fijne waternevel in de punten van mijn haar. Net als bij vochtig weer krijg je onmiddellijk meer krul, zonder dat je haar kletsnat is.

 

Lees ook:

Zo voorkom je gespleten haarpunten

Bekijk hier welke favo producten de BN’ers hebben!

Monique sprak topkapper John Frieda himself  in Amsterdam

Lees ook