shop Iconic Elements Anti-aging cream. Clean beauty! Krachtpatser! Met het natuurlijke gouden duo vit C en E, en ferulazuur (een plantaardig antioxidant). Bekijken Hallo Dominique, ik ben eind dertig en heb een vrij gladde gezichtshuid die vooral bleek is. Hoewel ik gezond leef, blijk ik dit niet uit te stralen. Hoe voorzie ik mijn gezicht op een snelle […]

01:12 - 00:43
luistertijd 01:12 - leestijd 00:43

Hallo Dominique, ik ben eind dertig en heb een vrij gladde gezichtshuid die vooral bleek is. Hoewel ik gezond leef, blijk ik dit niet uit te stralen. Hoe voorzie ik mijn gezicht op een snelle manier van een gezonde en natuurlijke kleur, zonder veel make-up te hoeven gebruiken?

Beste Miranda,

Schoonheid komt natuurlijk van binnenuit,en zeker als je jezelf goed voelt. Dat is het belangrijkste. 

Tegenwoordig zijn er fantastische producten verkrijgbaar om je huid toch net wat extra’s te geven. Wat ik zou aanraden, naar aanleiding van jouw verhaal zijn dagcremes met een tintje. Ideaal, want ten eerste verzorgt het de huid heel erg goed ten tweede geeft het net even een extra tintje. Doordat het gemixed is met creme smeert het heel erg gemakkelijk. Je zou hierdoor ook nog kunnen kiezen voor net een tintje donkerder dan je eigen huidkleur. Dit is zeker een aanrader als je niet teveel make-up en of foundation wilt gebruiken.

Note: het afgebeelde product bevelen wij noch Dominique specifiek aan, we willen gewoon een passend beeld bij deze Q&A laten zien.

Lees ook