Lichaam Voeten en handen

Douglas zet je voeten in het zonnetje

douglas-voeten
De extra lijn bestaat uit Take a bath badkristellen, Scrub it voetenscrub van zeezoutkristallen, een Cream ’n walk smoothing repair balm voor ruwe en gebarsten voeten, een Butter your feed  voetenbalsem, een Foot softie hydraterend masker voor vermoeide voeten en tot slot een Go dry zacht geurende poederlotion voor frisse en droge voeten.

De producten zijn verpakt in handzame kleine tubes en potjes en kosten tussen de €9,- en €15,-. We hopen dat de producten net zo lekker zijn als dat ze klinken!

douglas-go-dry

Lees ook:

Matte nagellak van O.P.I. verrassend apart

Bekijk op BeautyJournaal TV ons interview met the queen of nailpolish Suzi Weiss

De nieuwe Rituals handlotion ruikt spicy en klaart de klus

Hannah Scrubcreme haalt je zonnige teint weer op

Maak je eigen badzout (recept): de beste remedie tegen droge voeten

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

6 reacties

  • ” Wat geweldig goed helpt tegen droge voeten is de voeten goed insmeren met een handcreme of een voetencreme, sokken aan en een nachtje ermee slapen. ”

    Doe maar niet, niet elke creme is geschikt voor een nacht onder de sokjes; je kunt er enorme uitslag van krijgen (heat-rash)

  • Wat geweldig goed helpt tegen droge voeten is de voeten goed insmeren met een handcreme of een voetencreme, sokken aan en een nachtje ermee slapen. Babyzachtje voetjes verzekerd!!!

  • Nee, dat zijn mijn voeten niet. Wel leuke kleur he idd! Mijn voeten zijn veel droger….:-( Ik moet maar eens aan de slag met al deze voetenscrubjes!

  • Ohwwwwwwwwwww wat leuk. Ik doe elke week mijn voetjes en dit soort dingen vind ik leuk om te lezen.
    Zijn dat jouw voeten, Marieke?? Leuk lakje!!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.