shop Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door. Bekijken Tip 1: Be Resourceful Moet je vanaf het vliegveld meteen door naar een meeting? Ga dan op de wc even met je hoofd ondersteboven onder de handdrogers hangen. Spray wat […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Tip 1: Be Resourceful
Moet je vanaf het vliegveld meteen door naar een meeting? Ga dan op de wc even met je hoofd ondersteboven onder de handdrogers hangen. Spray wat volume spray op de wortels voor instant volume. 

Tip 2: Be Prepared
Was je haar na aankomst met een sterk hydraterende shampoo en conditioner om het uitgedroogde haar te herstellen. Nog beter is het om je haar te verwennen met een masker.
Tip 3: Roll Up
Lang haar zonder volume? Bindt het  haar boven op je hoofd vast in een paardenstaart en zet in uiteinden de 2 tot 4 krullers. De volgende dag sta je op met volumineus haar.

 
Tip 4: Think Quick
Ziet je haar er pluizig uit en heb je geen smoother bij de hand? Smeer je handen dan in met handlotion en wrijf vervolgens over je haar.

We hebben geen idee of het echt allemaal werkt, Monique zit bij voorbaat al te zuchten dat ze het allemaal wel erg veel werkt vindt.

Lees ook:

Zo voorkom je gespleten haarpunten

Frederic Fekkai voorspelt comeback droogshampoos

Lees ook