shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken Ik gebruik zelf altijd de Skin Defensive van Joelle Ciocco op haar aanraden, om mijn huidbarriere de nodige weerstand te geven tegen vervuiling met behulp […]

01:03 - 00:38
luistertijd 01:03 - leestijd 00:38

Ik gebruik zelf altijd de Skin Defensive van Joelle Ciocco op haar aanraden, om mijn huidbarriere de nodige weerstand te geven tegen vervuiling met behulp van sterke anti-oxidanten. Decleors nectar pakt het anders aan. 

 Het bevat een extract van Moringa (gebruikt Chanel ook) dat zodanig verwerkt is dat vervuilende deeltjes zich niet aan de huid kunnen hechten, hierdoor wordt volgens Decleor ook het ontstaan van vrije radicalen verminderd. Een cocktail van mint, sinaasappelbloesem en algen zorgen voor hydratatie ne met een speciale aquaporine technologie wordt er ook voor gezorgd dat de vochthuishouding in de huid, in en tussen de cellen optimaal kan blijven. Hoe meer vocht, hoe beter de celfuncties in tact blijven (lees maar eens boeken van dr Murad over het waterprincipe, bijzonder).

Het zou Decleor niet zijn als het ook niet heerlijk natuurlijk zou ruiken. Een pompje 50 ml kost 55 euro.

Lees ook:

Ook Clinique Superdefense versterkt de huidbarriere

Exfolieren, kun je het overdrijven?

Vitaminen slikken of smeren?

Lees ook