shop Inika Long Lash Vegan Mascara Voor schoonheidsspecialiste Keturah is dit een echte belofte: géén irritaties en traanogen, geeft niet af na een dag werken, geeft een hele mooie lengte aan korte wimpers, en is makkelijk te verwijderen. Bekijken Ik sta altijd licht gestrest aan de bagageband op het vliegveld. Het zal je maar gebeuren […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Ik sta altijd licht gestrest aan de bagageband op het vliegveld. Het zal je maar gebeuren dat je koffer verdwenen is of iemand aan de andere kant de verkeerde koffer meeneemt en er met jou spulletjes vandoor gaat. Nachtmerrie!
Met een vrolijk gekleurde kofferhoes om je koffer zie je in één tel of je koffer op de band ligt en de kans dat iemand jouw koffer meeneemt vrij klein.

Naast snelle herkenning bij de bagageband beschermt SUITSUIT de koffer tegen vuil en kleine beschadigingen en zorgt ervoor dat de de koffer goed en veilig gesloten blijft tijdens de reis. Bovendien is de kofferhoes  milieuvriendelijker dan het eenmalige folie, waarmee veel koffers op luchthavens geseald worden en dat vervolgens op de plaats van bestemming weer wordt weggegooid.

De onlangs gelanceerde springcollectie bestaat uit 14 vrolijk geprinte hoezen met o.a. bloemen, koeienvacht, Vincent van Gogh en slangenleer.

De SUITSUIT kofferhoes is verkrijgbaar op www.suitsuit.nl en kost maar €29,95,-

Lees ook:

Uniek modebehang van Merel Boers

Stoere ‘ second life’  tassen van Boeji

Lees ook