shop Dermalogica Prisma Protect SPF30 frisse dagcreme Dermalogica Prisma Protect is een lichte en frisse moisturizer met spf 30. Hij trekt snel in en houdt je huid mooi soepel. Foundation pakt daarna erg goed en blijft de hele dag onberispelijk op zijn plaats. Bekijken Ik sta altijd licht gestrest aan de bagageband op het vliegveld. […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Ik sta altijd licht gestrest aan de bagageband op het vliegveld. Het zal je maar gebeuren dat je koffer verdwenen is of iemand aan de andere kant de verkeerde koffer meeneemt en er met jou spulletjes vandoor gaat. Nachtmerrie!
Met een vrolijk gekleurde kofferhoes om je koffer zie je in één tel of je koffer op de band ligt en de kans dat iemand jouw koffer meeneemt vrij klein.

Naast snelle herkenning bij de bagageband beschermt SUITSUIT de koffer tegen vuil en kleine beschadigingen en zorgt ervoor dat de de koffer goed en veilig gesloten blijft tijdens de reis. Bovendien is de kofferhoes  milieuvriendelijker dan het eenmalige folie, waarmee veel koffers op luchthavens geseald worden en dat vervolgens op de plaats van bestemming weer wordt weggegooid.

De onlangs gelanceerde springcollectie bestaat uit 14 vrolijk geprinte hoezen met o.a. bloemen, koeienvacht, Vincent van Gogh en slangenleer.

De SUITSUIT kofferhoes is verkrijgbaar op www.suitsuit.nl en kost maar €29,95,-

Lees ook:

Uniek modebehang van Merel Boers

Stoere ‘ second life’  tassen van Boeji

Lees ook