shop Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum voor je haar Davines More Inside Texture This Is An Invisible Serum is een prachtig finishing product voor natuurlijk krullend haar. Bekijken Droomzacht huidgevoel Niets is zo onaantrekkelijk dan een zonnebrandcrème die een witte waas op je huid achterlaat.  Een crème moet direct intrekken en […]

02:53 - 01:44
luistertijd 02:53 - leestijd 01:44

Droomzacht huidgevoel

Niets is zo onaantrekkelijk dan een zonnebrandcrème die een witte waas op je huid achterlaat.  Een crème moet direct intrekken en graag ook nog licht aanvoelen. Dankzij toevoeging van o.a zijdeproteïnen en nylonpoeder krijg je dit droomzachte huidgevoel . Tot slot is de look ook zacht door toevoeging van lichtreflecterende microparels.

 

Amber Solair Light en Silky SPF15 € 13,49
Biotherm Face Milky Gel Sublime Pearly Glow SPF10 €27,52
Nivea Sun Invisible Protection Spray SPF30 € 15,49.

Hoge factor

Zagen we vorig jaar al veel anti-aging zonnebrandcrèmes, dit jaar heeft ieder merk wel een crème met een hoge factor (SPF 50) om je huid optimaal te beschermen tegen de zon. Vaak zijn deze hoge factors specifiek bedoeld voor gezicht, hals en decolleté. 

 Elizabeth Arden Eight Hour Cream Sun Defense For Face SPF50 Sunscreen PA+++ € 31,-
L’ Oréal Solar Expertise Sensitive crème gezicht SPF50 €12,99. 
Paula’s Choice ultra-light sunscreen spray lotion SPF55 € 17,50

Voor gevoelige huidjes

Parfum en kleurstoffen worden weggelaten zodat ook mensen met een gevoelige huid het product kunnen gebruiken. Nieuwe ingrediënten zijn krachtige anti-oxidanten als UV-filter uit groente, fruit en zelfs uit mineralen. De anti-oxidanten vangen vrije radicalen waardoor de kans op verbranding kleiner wordt.

 

Eucerin Sun Allergy Protection Crème-gel SPF25 €18,49.
Collistar Hyper Sensitive Sun Active Protection Tanning Cream SPF 30    € 28,90
l’ Occitane Sunscreen Cream SPF 30 € 21,-

Praktische ondersteboven sprays

We hebben dit jaar geen hulp meer nodig bij het insmeren van onze rug. Er is namelijk een groot aanbod  praktische ondersteboven sprays die zelfs de lastigste plekjes van je lichaam voorzien van een laagje zonnebrandcrème. Let alleen wel op dat je de nevel niet inademt, want echt gezond voor je longen is het niet.

Clinique SolarSmart SPF25 Body Spray €24,40
Vichy Multi-Positiespray SPF30 € 17,95
La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+

Extra: Kleurrijke verpakkingen

In de beautywereld draait alles om verpakkingen. Met een opvallende verpakking trek je de consument voor een groot deel al over de streep. Deze drie verpakkingen sprongen er wat ons betreft uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrolijk, zonnig en girly!
Supertan Triple Bronzer € 25,-

Voor de luxepoezen onder ons.
Guerlain Terracotta Eau sous le Vent €47,48

Helemaal in de stijl van surfchicks en -dudes.
Byron Bay Lotion SPF 20 €11,95

 

Lees ook:

Veilig in de zon: neem extra anti-oxidanten in

Eerst zonnebrandcreme of toch dagcreme? De juiste smeertip!

Nanotechnologie in zonnebrandcreme: nog even en het moet op de verpakking staan

Ken je de inhoud van Beautyjournaal inmiddels een beetje en zou je alles wel eens overzichtelijk op een rijtje willen hebben? Lees dan Monique’s beautyboek Mooi zijn & Mooi blijven. Het meest eerlijke en inhoudelijke naslagwerk voor je schoonheid! Je koopt het hier online voor 15 euro.

Lees ook