shop Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum Het mooiste egaliserende en verstevigende serum dat we nu kennen! Monique is erg onder de indruk van het prachtige huideffect en de verzachtende, voedende eigenschappen. Bekijken Picture this: een inloopkast zo groot als die van Sarah Jessica parker in Sex and the City the Movie behangen met de verfijnde zwart-wit […]

00:50 - 00:30
luistertijd 00:50 - leestijd 00:30

Picture this: een inloopkast zo groot als die van Sarah Jessica parker in Sex and the City the Movie behangen met de verfijnde zwart-wit illustraties van Merel Boers.  De droom van ieder meisje/vrouw! En ook in ons knusse kantoor in Amsterdam zouden de fashionable printjes niet misstaan.  De illustraties zijn al in meerdere tijdschriften, boeken en musea te bewonderen en binnenkort dus ook in het interieur.

Het behang wordt, naar aanleiding van de opgegeven voorkeuren van de opdrachtgever, in samenspraak met Merel Boers ontworpen. In samenwerking met decoratiestudio Ferry Winkler wordt het hoog kwalitatieve behang geprint en thuisbezorgd. De prijs is, zoals je misschien al verwachtte, vrij hoog.  Een muurtje van 2 bij 3m kan al snel €1500 kosten.

Must-watch! Beautyjournaal TV Fashion week terugblik deel 1 en deel 2

Lees ook