In de roze box zit een oogserum met suikers en zuurstofrijke plantenextracten voor een fris gevoel en diepe hydratatie. De bijbehorende oogpatches zetten het serum in werking. Stap twee bestaat uit een masker. Het masker laat een mild en effectief exfoliërend molecuul vrij. In vijf minuten verdwijnen de dode huidcellen, herleeft de teint en is […]

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

In de roze box zit een oogserum met suikers en zuurstofrijke plantenextracten voor een fris gevoel en diepe hydratatie. De bijbehorende oogpatches zetten het serum in werking.
Stap twee bestaat uit een masker. Het masker laat een mild en effectief exfoliërend molecuul vrij. In vijf minuten verdwijnen de dode huidcellen, herleeft de teint en is de huid goed gehydrateerd.
Tot slot is er nog een rozekleurige, zachte crème die de overgebleven oneffenheden weg werkt.  Met o.a. het witte lupine graanextract dat de zuurstoftoevoer door de microcirculatie te stimuleren versterkt. Het kikkererwtgraanextract revitaliseert de huid en stimuleert een natuurlijk enzym, creatine kinase, dat verantwoordelijk is voor de productie van energie (ATP).

De inhoud van de box is goed voor zes beautybehandelingen en kost € 135.-

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Kun je de jaren ook wegrollen?

Omegavetten een must voor de huid!

Beautyjournaal TV! Een vrieskoude lift met DNA Vital van Ericson Laboratoire

Lees ook