Droge huid Gezicht Rimpels en slapte Schone huid

Krijg een stralende Assepoester-teint met de Lightbox van Orlane

lightboxIn de roze box zit een oogserum met suikers en zuurstofrijke plantenextracten voor een fris gevoel en diepe hydratatie. De bijbehorende oogpatches zetten het serum in werking.
Stap twee bestaat uit een masker. Het masker laat een mild en effectief exfoliërend molecuul vrij. In vijf minuten verdwijnen de dode huidcellen, herleeft de teint en is de huid goed gehydrateerd.
Tot slot is er nog een rozekleurige, zachte crème die de overgebleven oneffenheden weg werkt.  Met o.a. het witte lupine graanextract dat de zuurstoftoevoer door de microcirculatie te stimuleren versterkt. Het kikkererwtgraanextract revitaliseert de huid en stimuleert een natuurlijk enzym, creatine kinase, dat verantwoordelijk is voor de productie van energie (ATP).

De inhoud van de box is goed voor zes beautybehandelingen en kost € 135.-

 

orlane

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Kun je de jaren ook wegrollen?

Omegavetten een must voor de huid!

Beautyjournaal TV! Een vrieskoude lift met DNA Vital van Ericson Laboratoire

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.