Droge huid Gevoelige huid Gezicht Rimpels en slapte

Apothekersmerk Pure Care nu ook voor de rijpere huid

pure-care-anti-agingNieuw in het assortiment zijn:

Pure Care anti-age Dag & Nachtcrème ( Euro 15,95)
Pure Care Dag & Nachtcrème geeft de huid een intensieve hydratatie door het huideigen ureum en hyaluronzuur. Ureum, dat van nature in onze huid aanwezig is, is door zijn waterbindende vermogen één van de belangrijkste natuurlijke, vochtvasthoudende stoffen. Hyaluronzuur vermindert je rimpels door het volume in de huid te herstellen. Daarnaast bevatten beide crèmes vitamine B3 om je huid in goede conditie te houden. Speciale milde ingrediënten als abrikozenolie en karitéboter maken de huid weer zacht, veerkrachtig en stevig.

Verzorgende Oogcrème ( Euro 10,95)
 De effectieve Pure Care Oogcrème met vitamine E hydrateert de huid rondom je ogen. Deze parfumvrije crème voorkomt kleine droogtelijntjes en maakt je huid weer zacht en soepel.

Lees ook:

Sea.Line Zwarte modder voor huid en haar

Crisis? Koop Hollandse cosmetica!

Beautyjournaal TV! Hoe suiker rimpels veroorzaakt…

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

6 reacties

  • @ Irene. Ik heb bij de apotheek geinformeerd, daar werd het merk in het verleden ook verkocht, maar Pure Care wordt niet meer gemaakt.

  • goh irene, ik zou het niet weten, ik heb ook al jaren niets meer over dit merk gehoord. heb je het gegoogled?

  • ik gebruik de oogcreme van Pure Care Samenwerkende apothekers. waar is deze creme nog te verkrijgen en is dit product nog op de markt ?

  • Ik had het voorzetje al gegeven,nu liet ze zich gelukkig direct overtuigen,bedankt.

  • beste astrid, cosmetica moet je nooit IN het oog gebruiken, echt nooit. daar kan ze behoorlijke irritaties van krijgen. oogcreme is bedoeld om aan te brengen op de huid rond het oog, en dan ook zeker weer niet direcht langs de oogrand.

    vertel deze mevrouw dat maar snel.

  • Ik werk bij buurtzorg nederland (wijkvverpleging). Een client van ons gebruikt de pure care verzorgende oogcreme in haar oog. Dit lijkt me niet de bedoeling,kan het kwaad? Zij zegt dit voorgeschreven te hebben gekregen van een natuurarts.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen