Twee zomers geleden had ik een heerlijk geparfumeerde bodylotion van Tom Ford voor Estee Lauder mee op vakantie.

01:50 - 01:06
luistertijd 01:50 - leestijd 01:06

Twee zomers geleden had ik een heerlijk geparfumeerde bodylotion van Tom Ford voor Estee Lauder mee op vakantie. Iedere dag smeerde ik mezelf er mee in en mijn vriendinnen konden het ook niet laten om af en toe een lik van de zomers geurende bodylotion te nemen. Nog steeds ben ik fan van deze geur. Een klein snifje is al genoeg om alle leuke vakantieherinneringen weer naar boven te halen…

Met dit in mijn achterhoofd ging ik op zoek naar een nieuwe bodylotion voor dit jaar. Ik kwam uit bij Eau Ensoleillante Lait Hydratant van Clarins. Een hydraterende bodylotion met een verkwikkende geur die het gevoel geeft van de warme zomerzon op de huid…Zucht!

Lait Hydratant bevat o.a. beschermende Mimosa en kalmerende kamille en linde. De essentiële oliën uit Siciliaanse mandarijn, grapefruit, Ylang Ylang en Patchoeli zorgen voor een sensuele en sprankelende noot.

Eau Ensoleillante Lait Hydratant heeft een zachte en lichte textuur, die makkelijk aan te brengen is. Bovendien is het product niet vet en laat het geen plakkerig gevoel achter. Extra bijzonder: de toevoeging van Griffonia* voor een stralend en zonnig humeur! Griffonia groeit bij de Evenaar, waar de zon het dichts bij de aarde staat. In Afrika wordt de plant ook wel ‘Toto’ genoemd, omdat deze magische krachten zou hebben. De wetenschappers van Clarins hebben een andere, meer rationele, verklaring gevonden. De zaden van deze kleine struik bevatten een natuurlijk aminozuur, dat gelijk is aan het lichaamseigen serotonine. Deze stof speelt een bijzondere rol in het omgaan met spanning en stress en zorgt voor  ontspanning en zelfvertrouwen.

Lees ook:

Summervibes! Oceaanblauwe en appelgroene beautygadgets

Tropische lentedroom van H2O

Lees ook