shop Prescription SPF50 drops Geen aparte zonnebrandcrème meer nodig, want deze hooggedoseerde druppels met een spf50 meng je gewoon met je eigen dagcrème! Monique testte het. Bekijken Het gaat dan om de hormonale afwijking Polycysteus Ovarium Syndroom, aan aandoening aan de eileiders. Artsen waarschuwen er nu voor dat veel vrouwen met overbeharing zich zo schamen dat […]

01:11 - 00:42
luistertijd 01:11 - leestijd 00:42

Het gaat dan om de hormonale afwijking Polycysteus Ovarium Syndroom, aan aandoening aan de eileiders. Artsen waarschuwen er nu voor dat veel vrouwen met overbeharing zich zo schamen dat ze nietnaar de dokter durven te gaan en dus jarenlang rond blijven lopen met het probleem en eventueel een ziekte. In mijn boek beschrijf ik ook situaties waarin vrouwen terecht komen als gevolg van schaamte voor overbeharing; het sociale isolement is meer dan onderschat!

Ga met ernstige overbeharing vooral wel naar de dokter. Wanneer het ernstig is? Als je je elke dag of om de twee dagen echt moet scheren. Ga niet alleen om ziekte uit te sluiten, maar vooral ook omdat aan ernstige overbeharing zeker iets te doen is met medicijnen. Daarnaast leg ik natuurlijk ook uit wat je met mildere middelen kunt doen, van wax tot laser, en welke reeele verwachtingen je daarvan moet hebben.

Meer weten? In mijn beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven is er een heel hoofdstuk aan gewijd. Je kunt het hier online bestellen.

Lees ook: Overharing onderschat probleem en groot sociaal taboe

Lees ook