Gloednieuw zijn de Scrubbing Mud en Refinishing Fluid op basis van vulkanische mineralen (jaja.

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Gloednieuw zijn de Scrubbing Mud en Refinishing Fluid op basis van vulkanische mineralen (jaja…). De zwarte paste van de Scrubbing Mud € 32,23 zuivert poriën en verwijdert dode huidcellen. Ook wordt door exfoliëren de kans op het ingroeien van baardharen kleiner.

In de Refinishing Fluid € 48,35 zit vulkanisch poeder dat de huid hydrateert en matteert en de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaat. Bedoeld voor een zachte en fris uitziende huid. Dat poeder bestaat dus ook weer uit mineralen. Mineralen (= zouten) hebben in het algemeen de eigenschap dat ze de huid helpen bij het vocht vasthouden en talg kunnen absorberen. Dit zijn de nieuwste aanvullingen in de Armani-lijn.

Onze dudes hebben al eerder kennis gemaakt met de dagcrème en ze smullen ervan. De finish is lekker zacht, de huid blijft zacht en gaat ook niet glimmen. Voor die-hard fans van Biotherm, Lancôme- en Nivea cremes, blijkt Armani een hele goede extra keuze te zijn.

Nog meer mannennieuws:

Ook Biotherm komt met een nieuwe rimpelkiller genaamd Force Supreme Neutralizer. Met o.a. hyaluronzuur en puur thermaal plankton. Deze aanspannende crème maakt rimpels glad en neutraliseert nog niet zichtbare rimpels, vooral dankzij een megadoses vochtbinders, waardoor de huid dus iets opzwelt.  €63.94

Lancôme kiest voor Pro-Xylane als rimpelbestrijder in de nieuwe Age Force dagcrème €83,59. Pro-Xylane is de marketingnaam voor een biotechnologisch opgewerkt suikermolecuul dat er samen met het krachtig vochtbindende hyaluronzuur voor zorgt dat de huid vocht veel beter vast kan houden en er daardoor ook ‘gevulder’ uit blijft zien.Deze stof is in veel merken van het L’Oréal-concern opgenomen. Het is tevens een biologisch afbreekbare stof, wat betekent dat het niet hoeft te worden uitgescheiden door het lichaam, maar vanzelf oplost. Beter voor mens en milieu.

Lees ook:
La Prairie for him travelkit
Exfolieren, kun je het overdrijven?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook