Lag de laatste maanden al in steeds groteskere vormen het priveleven van de familie Schoemacher jr op straat (lees: in de bladen en op tv), nu staat de privekliniek volop in de aandacht vanwege rechtszaken.

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Lag de laatste maanden al in steeds groteskere vormen het priveleven van de familie Schoemacher jr op straat (lees: in de bladen en op tv), nu staat de privekliniek volop in de aandacht vanwege rechtszaken. Vandaag van dr De Jong, KNO-arts tegen de kliniek omdat De Jong meent dat hij stelselmatig minder klanten krijgt toegespeeld en daardoor inkomsten misloopt. Hij heeft via de rechter beslag laten leggen op de rekeningen van de kliniek. Morgen (woensdag 15 maart 2009) staat Robert jr tegenover zijn vader in de rechtbank.

Ondertussen begin je je toch naarstig af te vragen of de kliniek nog wel clienten heeft. Maar volgens een reporter van het programma draait de zaak gewoon door (wellicht binnenkort figuurlijk ook?).

Afgelopen maand kwam ook al naar buiten dat de Fiod invallen had gedaan vanwege vermeende zwarte betalingen van clienten, wat ook werd toegegeven.

Bekijk de uitzending van SBS 6 van 14 maart 2009 hier.

Op 16 april 2009 werd op de radio ook nog bekend gemaakt dat Schoemacher jr. zijn vader, die lange tijd adviseur is geweest nadat hij zijn functie als directeur had neergelegd, 50 duizend euro moet betalen, als schadevergoeding voor niet uitgekeerd salaris. Schoemacher had zijn vader enkele jaren geleden op non-actief gesteld. 

 

Lees ook: Schoemacher in diskrediet door megafraude

Lees ook: Schoemacher wilde creme-lijn en kwam met Perfect Age

Lees ook